Filme Bune HD 2019

Ajutor si informatii (FAQ)

Pentru o mai buna functionare a site-ului filmebunehd.net , va recomandam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

Daca filmele nu vi se incarca, va recomandam sa folositi DNS-urile oferite de google:

DNS1 IP: 8.8.8.8
DNS2 IP: 8.8.4.4

In Windows DNS-urile pot fi schimbate manual sau folosind aplicatia de mai jos.

Schimband DNS-urile, veti obtine şi o viteza mult mai buna pe internet, va rugam sa urmariti acest tutorial:

Browsere recomandate:

1. Mozilla Firefox ( functioneaza cel mai bine cu sursele video )
2. Chrome
3. Safari

Cum navigati pentru a viziona seriale:

Daţi click pe oricare dintre taburile Player 1 , Player 2. Player 3 ca in imaginea de mai jos.

Daca nici unul nu functioneaza, va rugam sa raportati filmul, iar noi il vom schimba in cel mai scurt timp posibil.

 

Despre conduită:

– Stimaţi utilizatori, nu noi punem reclamele ci playerele de pe serverele remote la care nu avem controlul reclamelor, vă rog să păstraţi o minimă decenţă! Aceste reclame pot fi uneori de tip “adult”, nici noua nu ne plac, constatăm o violentă ieşită din comun la anumiţi uţilizatori pe care nu o vom tolera. Vă rog să nu vizitaţi site-ul dacă vă simţiţi ofensaţi, e mai civilizat decat să injuraţi si să fiti violenţi.
– Nu se acceptă comentarii care instiga la violenţă, care conţin mesaje rasiste, obscene sau discriminare sexuală.
– Comentarii de genul: “O mizerie” , “Frumos”, “Nasol” NU SE VOR PUBLICA, faptul ca nu v-a plăcut sau ca v-a plăcut nu inseamna ca acel film este “nasol/misto/o mizerie”, din fericire toţi suntem diferiţi, simţim diferit si inţelegem diferit, avem educaţie diferită.
– Sunt aici câteva specimene de oameni care dau note fară sa vadă filmul dovedind nesimţire si o totală lipsă de respect faţă de alţi vizitatori, nu avem nevoie de astfel de oameni, plecaţi pe alte site-uri, verificăm cine face asta si le vom bloca accesul. Mare păcat că prostia nu doare …
– Aici nu se face politică !!!
– Nu vă enervaţi şi nu ne mai înjuraţi în halul în care ne înjuraţi.
– Sperăm că vom ridica nivelul cultural al României prin film, alţii fac eforturi mari pentru a-l distruge, se pare ca nu mai e nici o şansă dar mai încercăm …
– În cazul în care un film are probleme, vă rog să semnalaţi civilizat în formularul de contact sau în comentarii.
– Vă rog să respectaţi gramatica limbii române şi să mergeţi la şcoală ( dacă sunteţi elevi ) !
– Regretăm profund că prostia nu doare.

Despre reclame şi viruşi.

– Majoritatea reclamelor sunt introduse de către playere ( linkuri embed ), nu noi punem reclamele şi nu avem nici un control asupra conţinutului lor, nu avem ce face, nici nouă nu ne plac dar trăim cu ele şi astfel trăieşte şi site-ul, este singura opţiune.
– Site-ul nu are “viruşi”! Uneori, sperăm că asta să se întâmple foarte rar sau deloc, unele reclame sunt interpretate de către antivirus ca şi”potenţiali viruşi”, ele de fapt nu sunt viruşi dar pot fi scripturi maliţioase şi deranjante. Vă asigurăm că facem absolut tot ce ţine de noi să vă protejăm şi suntem conştienţi că cel mai important lucru este încrederea, nu vrem să păcălim pe nimeni, depunem tot efortul să nu aveţi probleme, suntem cei mai oneşti din lume şi nu atacăm pe nimeni, probabil că v-aţi dat seama. Noi suntem cei atacaţi.
– Unele playere folosesc câteodată cryptocoins javascripts, adică in loc de advertising preferă să încarce un javascript care foloseşte o foarte mică portiune din CPU pt. a mina bitcoins, cu alte cuvinte playerul spune: lasa-mă sa folosesc foarte putin din CPUul tău si vei vedea filmul, unele programe antivirus blochează aceste scripturi si le interpretează ca virus ( ele nu sunt virusi ) dar pot fi neplăcute, pe acest subiect exista o întregă polimică pe Internet. Părerea noastră este ca programele antivirus exagerează, dacă aprofundaţi acest subiect veţi vedea ca siteuri notorii de pe Internet critică punerea pe lista neagră a acestor practici. Să tratezi aceste scripturi ca pe o “infecţie” este o exagerare.

– Noi luptăm împotriva Malvertising şi nu îl susţinem! ( https://en.wikipedia.org/wiki/Malvertising )
– Vă rog să folosiţi un antivirus bun şi veţi fi safe, Internetul este o junglă uneori neprimitoare dar fascinantă, în junglă nu mergeţi în pantaloni scurţi şi picioarele goale …

Programe antivirus recomandate: Bitdefender, Avast, Kasperky, Windows Antivirus.

Despre drepturi de autor şi lege:

– Toate link-urile de pe acest site sunt postate de utilizatori, cu anumite drepturi, calitatea linkurilor lor poate fi mai bună sau mai puţin bună.
– Nu avem nici o responsabilitate asupra calităţii şi copyright-ului filmelor postate de utilizatori.
– Vom restricţiona imediat şi definitiv orice link reclamat de terţe companii în cazul în care sunt încălcate legile..
– Vă rugăm să mergeţi la cinema şi să susţineţi cinematografia română.

 

Câteva informaţii tehnice care speram să nu vă plictisească 

– Calitatea streamingului video depinde de viteza pe care o aveţi la Internet!!!
– Dacă aveţi un PC performant şi o conexiune bună la Internet totul va merge bine.
– Regula numărul 1: dacă nu va merge ceva sau vi se pare suspect, ştergeti cacheul din browser: aici aveti cum stergeti in Chrome
– Dacă unele lucruri nu merg azi ai răbdare şi sigur vor merge măine, nimic nu este permanent.
– În funcţie de conexiunea pe care o aveţi la Internet, în cazul în care este una lentă, apăsaţi butonul “pauză” al playerului video şi lăsaţi-l 5-10 minute, astfel veţi scăpa de buffering şi filmul nu va avea întreruperi.
– Când vreţi să vizionaţi conţinut video ( nu numai aici, chiar şi pe youtube ) vă sfătuim să închideţi absolut toate aplicaţiile/programele sau ferestrele din browser, folosiţi o singură ferestra în care deschideţi conţinutul video, astefel veţi salva memoria RAM, CPU şi bandwidth.

Pentru contact: dlsica69@gmail.com